over

Hallo,

Ik ben Annemarieke en misschien wel jullie nieuwe gastouder.

Dus laat ik beginnen met mij voor te stellen.

In 1975 heb ik mijn opleiding Kinder- en Jeugd verzorging gedaan en afwisselend veel of weinig in de kinderopvang gewerkt.

In 1980 ben ik getrouwd met Anton en samen hebben we 4 kinderen gekregen. In 1995 ben ik begonnen als gastouder en dit doe ik al die jaren  met heel veel plezier. Veel kinderen zijn al bij 't Kwebbeltje geweest. Deze naam is door een van de kinderen verzonnen. Er wordt hier namelijk heel wat af gekwebbelt door jong en oud! Het logo is door een van de zoons gemaakt deze website door de andere zoon. Gastouderopvang 't Kwebbeltje is hierdoor een echte familie aangelegenheid. Dit moet natuurlijk ook wel. De gastkinderen zijn als kinderen in ons huis.
 
We wonen in een heerlijk ruim huis met grote tuin. Op loopafstand hebben we een fijn park om te spelen en lopen. Iets verder liggen de bossen van Oosterhout.

Iedere dag gaan we naar buiten om op een van deze plaatsen te spelen met onze hond Themba. Themba is een Leonbergse hond een grote (letterlijk en figuurlijk) goedzak. Kijk maar bij de foto's. Op loopafstand zijn er ook twee speeltuintjes waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Wil je meer weten over 't Kwebbeltje of over mij kijk verder op de website of neem contact met mij op via de mail of telefonisch via 0162 423906.

Meer onder home:

 

 

 

 

 

 

 

 


Laatste nieuws

14 Jan, 2014:Nieuws brief januari 2014

27 Feb, 2012:De kist opzetten voor de pups van Themba

Naaralle recente nieuwsberichten

Laatste wijzigingen

14 Jan, 2014: Home

20 Nov, 2012: Fotoboek

16 Jan, 2012: Home

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Administrator Login